Teoria despre femei

Exista doua tipuri de barbati: aia care venereaza femeia, si aia care o f..t.

Just, oricarei femei ii place sa aiba un lingau care o ridica pe un piedestal, ii scrie poezii, si se uita la ea ca la o zeita, asa moale si talamb. Dar ala nu o f.ute. Niciodata nu o sa o f.uta. O f.ute marlanul pe care-l doare in cur.

Pentru ca femeia nu vrea un mascul sensibil, care sa isi dedice existenta spirituala fiintei ei. Vrea un nesimtit lenes, care se scarpina la p.ula in public, nu-i ia nici un rahat, decat bani din portofel ca sa iasa la bere cu prietenii, nu-i face nici o declaratie, o trateaza ca pe o bucata de carne, si de ziua ei ii spune ca se duce sa se vada cu “o amica”, pentru ca n-are chef de vrajeli tipice.

De ce vrea femeia un asemenea mascul ? Simplu! Ca sa-l transforme intr-un lingau dedicat fiintei ei care-i scrie poezii si se uita la ea ca la o zeita. Daca vine unul direct asa la ea, n-are nici un farmec. Vrea satisfactia aia ca p.izda ei a transformat tractoristul in boem. Ca l-a facut pe ala pe care-l doare in p...a sa invete constelatiile ca sa aiba ce sa-i arate ei pe cer cand se tin in brate noaptea in parc.

Corect, e mai satisfacator sa iei ceva de cacat si sa il faci exact cum vrei tu, decat sa iti vina la nas direct cum vrei. Dar, mica problema e ca de obicei nu iti iese. Nu poti sa faci din cacat bici mereu. si de-aia femeia are un ciclu foarte interesant de existenta. Sta cu un nesimtit indiferent o perioada, incearca sa-l schimbe, vede ca nu-i iese, renunta la el si se duce la fraierul care o venereaza (toate femeile au unul), DAR NU SE F...E CU EL! Doar se plange ca barbatii sunt porci si ca ce fain e el, ca nu e asa, si ca o sa faca o femeie fericita intr-o buna zi, dar nu pe ea, ca sunt doar prieteni. isi sterge lacrimile si cauta alt porc pe care crede ea ca il poate metamorfoza in fat-frumos.

Nu, acuma o sa ziceti, dupa filozofeala asta, ca io as fi fraierul frustrat care e “doar prieten”. Nah. N-am fost niciodata. Io-s porcul perfect. ala care pare ca poate fi schimbat.

Da, pisi, uite-te la mine. stiu ca-s porc si nu-mi pasa de nimeni si nimic. Fac totul doar ca sa ma distrez, dar uite-te mai atent. E un licar de speranta in ochii mei. Se vede clar ca in esenta sunt un tip sensibil, care probabil a fost ranit mai de mult si acum se inchide in sine de teama sa nu fie ranit din nou. De fapt nu-s porc deloc, e doar o masca. imi trebuie de fapt o femeie puternica, adevarata, tu, ca sa ma deschid ca o floare si sa imi descopar iar latura sensibila si romantica. Cum? ti-ai dat seama dupa ceva timp ca de fapt tot licarul ala de speranta e teatru si ca-s porc misogin si egoist pana-n maduva oaselor? Hai, nu pleca plangand. Pleaca si atat.

Cu cat de straduiesti mai mult sa cuceresti o femeie, cu atat e mai mica sansa sa reusesti. Da-i o floare si o sa te ia de fraier. Da-i un flit. Fa-o sa te astepte in ploaie. Scoate-o la intalnire si adu-ti un prieten. Vorbeste numa cu ala si n-o baga in seama decat cand vrei sa ii tragi o palma la cur. Pune-o sa-ti plateasca alcoolul. N-o conduce niciodata acasa. Trimite-o acasa fix dupa ce o f..i. Sun-o cu juma de ora inainte de a te intalni cu ea (cand deja e machiata si imbracata) si spune-i ca nu mai ai nici un chef si stai in casa sa te joci la calculator. Spune-i ca prietenele ei is urate si proaste. De fata cu ele. Bate-i un amic, preferabil puletele care o venereaza. Mentioneaza uneori ca fostele aratau mai bine. Las-o mereu in dubiul ca te f..i cu altele. Cand te intreaba raspunde doar “Da’ ce esti asa curioasa?”. si cel mai important, pune absolut totul inaintea ei pe lista prioritatilor. Munca, amici, bere, somn, calculator, bere, “amice”.

sursa: www.piticigratis.com