Login

CONCURS - Bancuri cu informaticieni

Salut, dragii mei!
Stiu ca am lipsit o buna perioada de timp, dar am fost ocupat cu noul meu calculator pe care am inceput sa si lucrez! Gata, m-am pus pe treburi serioase, programez, invat coduri, m-am transformat intr-un tocilar, maestru al calculatoarelor. Si pentru ca nu am timp destul pentru discutii, am sa va dau tema pentru urmatorul concurs: bancuri cu informaticieni, calculatoare si tocilari!
Sa vedem care sunt bancurile la care ma voi amuza cel mai tare pentru ca am si premii pe masura, de la prietenii mei de la geek fun:

Premiul I: O Masina a timpului, mare grija cum o folosesti;Premiul II: Un bun inlocuitor al banalului joc de sah, Khet implica distractie garantata cu laser-ul;Premiul III: Discul pe perna de aer este tocmai bun sa te joci fotbal chiar si in casa;Premiul IV: Iti plac animalele de companie? Oricine poate avea caine sau pisica, dar tu poti avea chiar un Hexbug;Premiul V: O miniatura metalica dintr-o folie (la alegere) pe care o poti aseza frumos pe biroul tau sau in biblioteca, inlocuind bibelourile in forma de caini;Mentiuni: 5 mentiuni, 5 tricouri de geek adevarat.Daca si premiile v-au convins sa ne aratati cele mai bune bancuri cu informaticieni, calculatoare si tocilari, atunci eu apas pe alt+F4 pe data de 19 noiembrie si revin pe 9 decembrie, ora 23:59, pentru ca a doua zi sa anunt castigatorii.Salutare!
M-am intors la calculator pentru a anunta castigatorii concursului. Am citit o gramada de bancuri haioase si le-am premiat pe cele mai bune. Iata fericitii castigatori:

Locul 1: Stroescu Alexandru - #139 Definitiile lui Murphy - a castigat masina timpului
Locul 2: Alexandru Ciocoiu - #84 Tipuri de femeie - a castigat un Khet
Locul 3: Alex Stan - #111 Calculatorul visator - a castigat discul pe perna de aer
Locul 4: Dragos Rizescu - #23 Life equation - a castigat un Hexbug
Locul 5: Lucian Chiriac - #77 La benzinarie - a castigat o miniatura metalica dintr-o folie (la alegere)
Mentiuni (au castigat fiecare cate un tricou Geekfun):
DarkSession van Art - #16 Prima zi de scoala
Valentin Teleagă - #151 Doi gameri la un internet cafe
Alex Simy - #56 Mouse
Timofte Bogdan - #33 Biti
Anne Marie - #50 Programatori


CONCURS – Bancuri cu politisti

Ieri dimineata m-am dus acasa la un prieten politist si l-am prins cu ceasul desteptator in gura. L-am intrebat ce face, iar el mi-a raspuns: “Un Tic Tac contine numai doua calorii!”. Nici pana in momentul de fata n-am inteles ce s-a intamplat, dar va astept pe voi cu propuneri de bancuri cu politisti. Ridic copita si premiez cele mai bune 5 bancuri. Tot cu ajutorul copitelor mele iscusite va voi acorda si premii: locul 1 va castiga un rucsac Funky Donkey, locurile 2 si 3 cate un set de casti Funky Donkey, locurile 4 si 5 cate un set de scris in stilul “Spanzuratoarea”. Pana la data de 30 septembrie, ora 23:59 astept cat mai multe bancuri de la voi.

*premiile vor fi trimise prin curier doar pe teritoriul Romaniei.

Buna ziua! Sergent Funky Donkey de la brigada de politie a bancurilor! Glumele la control, va rog! Am selectat cele mai bune bancuri si le-am premiat, dupa cum urmeaza:

Locul 1: Gabriela Zamfirache - #37 Examenul de conducere - un rucsac Funky Donkey
Locul 2: Corina Podocea - #118 Examen - un set de casti Funky Donkey
Locul 3: Deejay Giohnny - #72 In tramvai - un set de casti Funky Donkey
Locul 4: Eliza Tita - #15 Admitere la Academia de Politie - un set de scris in stilul "Spanzuratoarea"
Locul 5: Ionut Dolana - #29 Acopera-ma!... Intru...! - un set de scris in stilul "Spanzuratoarea"


CONCURS - Aristobancuri

Legendarul Sir si loialul John revin intr-un concurs FunkyDonkey. Stii cele mai aristocrate faze? Stii intamplari nemaiauzite cu cei doi? Atunci e momentul sa le scoti la iveala. Evident sunt si premii*. La fel de aristocrate. Treaba sta cam asa: locul 1 va castiga un ceas de birou FunkyDonkey, locurile 2 si 3 cate un set de jocuri FunkyDonkey, locurile 4 si 5 incalzitoare de cana pe USB FunkyDonkey, locurile 6 si 7 cani, evident, cu FunkyDonkey :) si locurile 8,9,10 tricouri cu magarusul. Aristobancurile se aduna pana duminica 29 Iulie 23:59. Bafta!

*premiile vor fi trimise prin curier doar pe teritoriul Romaniei.

Salutare aristocratilor! Sir si John sigur au nevoie de o pauza dupa ce au fost pusi in atatea situatii ridicole. Insa premiile noastre nu vor lua o pauza, ci se vor duce la:

Locul 1: Badic Sergiu - #15 Micul Lord – ceas de birou FunkyDonkey
Locul 2: Mariana Delia - #8 Hotii – set de jocuri FunkyDonkey
Locul 3: Bătrîn Daniel - #36 Tamisa – set de jocuri FunkyDonkey
Locul 4: Alin Vlad - #18 John, arunca apa din lighean, te rog! – incalzitor de cana
Locul 5: Cristea Liliana - #26 Sir & John – incalzitor de cana
Locul 6: Dana-Cristiana Tirlea - #37 Sir este imbecil si impotent – cana FunkyDonkey
Locul 7: Simina Andr - #35 Lumanarea – cana FunkyDonkey
Locul 8: Constantin Daniel Ghita - #30 Ce numar am format? – tricou FunkyDonkey
Locul 9: Marius Catalin Cirstea - #79 Morala – tricou FunkyDonkey
Locul 10: Ioana Stoica - #62 Job interview – tricou FunkyDonkey
Bonus: Luminiţa Cristina - #27 Horii – tricou FunkyDonkey
Bonus: Mada Vasi - #67 Manager – tricou FunkyDonkey


CONCURS - Scoate culmea la concurs

Scoateti culmile la concurs caci e timpul sa radem de ele. Culmea prostiei a ramas aceeasi? Dar culmea rabdarii? Care sunt cele mai noi culmi? Pana pe 15 iulie la 23.59 ar fi si culmea sa nu strangem cele mai inalte culmi ale bancurilor.
Cele mai culmea zece culmi vor fi premiate cu funky premii: ceasuri de birou FunkyDonkey (locul 1), seturi de jocuri (locurile 2,3), incalzitoare de cani pe usb (locurile 4, 5), cani cu magarusul (locurile 6,7) si tricouri FunkyDonkey (locurile 8,9,10).
P.S. Magarusul va putea trimite premiile prin curier doar pe teritoriul tarii.

Ati fost culmea, multumim! Iata si castigatorii acestui concurs:
Locul 1: Dorin Ticu - #16 Culmea soferiei - ceas de birou FunkyDonkey
Locul 2: Marius Predoaia - #25 Culmea pescuitului - set de jocuri FunkyDonkey
Locul 3: Denisa Dee - #33 Culmea curateniei - set de jocuri FunkyDonkey
Locul 4: Rusen Daniel - #38 Culmea Ezitarii - incalzitor de cana
Locul 5: Mihai Petre - #100 Culmea economiei - incalzitor de cana
Locul 6: Cristea Liliana - #185 Culmea tinichigeriei - cana FunkyDonkey
Locul 7: Anca Ellena - #15 Culmea dentistului - cana FunkyDonkey
Locul 8: Ionut Maxim - #14 Culmea Alpinismului - tricou FunkyDonkey
Locul 9: Nick Wong-Tsun - #69 Culmea gospodariei - tricou FunkyDonkey
Locul 10: Berja Cristina - #86 Culmea casatoriei - tricou FunkyDonkey


CONCURS - Munca se ia in ras pe FunkyDonkey.ro

Osteni ai birourilor, uniti-va! E timpul pentru o rascoala cu hohote de ras impotriva sefilor si a muncii! FunkyDonkey vrea sa citeasca cele mai bune bancuri despre serviciu, sefi, colegi, in general locurile si oamenii cu care va petreceti cele 8 ore (sau mai multe) de munca (sau nu). Premiile (20 de umbrele) vin din partea Bestjobs si se vor duce la cele mai amuzante 20 de glume. Oameni ai muncii, inscrieti bancurile voastre pana pe 24 iunie, la ora 23:59! Spor la treaba...aa bancuri!

Iata si castigatorii:
#1 Motive (Evelina Tarabuta), #5 Apel telefonic (Simina Andr), #6 Cum ne luăm concediu (Alin Vlad), #7 Audit de calitate (Zăvoianu Călin Alexandru), #8 La munca ... (Cosmin Nachiu), #9 Patronul si parcarea (Cristea Liliana), #10 Seful sinucigas (Radu Mircea Andonie), #11 Sefu si secretara neblonda (Petru Viorel Lupu), #13 Propuneri (Daniela Iana), #15 Romanul in Canada (Georgian Butunoi), #17 Un nou virus!(Leader House ), #22 Duhul (ALexandru Mihai), #26 O zi libera (Suzana Black), #27 Compania multinationala (Bibica Mica), #28 Amuzant (Iulia Stefania), #33 Seful (Yuly Iuli), #38 Fitze de birou! (Stelian Stirbu), #41 Harnic (Claudius Geczo). Va asteptam pe toti la urmatoarele concursuri!


CONCURS - FunkyDonkey premiaza cele mai haioase bancuri despre copilarie

De 1 iunie FunkyDonkey incepe un nou concurs! E momentul sa dam cu totii in mintea copiilor si sa scriem cele mai amuzante bancuri despre copilarie, parinti, bunici, sau scoala. Cele mai reusite trei bancuri vor fi *premiate cu un set de funky jocuri (sah, carti, domino, etc.), ceas funky de birou si cana lui FunkyDonkey! Concursul dureaza pana pe 10 iunie, ora 23:59. Succes!

Premiile vor fi trimise prin curier castigatorilor la o adresa postala din Romania.

FunkyDonkey le multumeste tuturor pentru bancurile inscrise in concurs! Iata castigatorii acestei saptamani: Alexandra Moraru (#37 D'ale școlii) va primi setul de jocuri, Doar Eu (#15 Da mana cu tata) va primi ceasul FunkyDonkey si Alin Vlad (#8 Un copil, la gradinita) cana lui FunkyDonkey.


CONCURS - FunkyDonkey premiaza cele mai bune bancuri cu avioane, aviatori, stewardese si aeroporturi

Avion cu motor ia-l pe FunkyDonkey in zbor si fa-l sa rada pana cand uita ca trebuie sa mai aterizeze. Pana pe 27 mai la ora 23:59, FunkyDonkey e la turnul de control si verifica toate bancurile voastre cu si despre aviatori, avioane, aeroporturi si nu in ultimul rand stewardese. Cele mai bune trei bancuri vor primi din zbor cate un tricou cu FunkyDonkey.

Castigatorii au aterizat! Ei sunt: Remus Gheorghita (#10 Daca nu stii sa zbori, taci!), Alexandra Tanasescu(#12 O, la dracu!), Vlcu Svetlana (#36 Glume intre pilotii si inginerii de la Qantas).


CONCURS - FunkyDonkey vrea sa premieze cele mai tari bancuri cu doctori!

Dr. FunkyDonkey va consulta cu atentie bancurile voastre si le va premia pe cele mai amuzante. Scrieti cat de multe bancuri stiti, dar aveti grija sa nu se repete fata de posturile anterioare. Concursul se va desfasura din 11 mai pana pe 20 mai ora 23.59. Cele mai bune 3 bancuri vor castiga cate un tricou cu FunkyDonkey. Inspiratie maxima! Fie ca cei mai haiosi sa castige!

FunkyDonkey va multumeste pentru toate bancurile doctoricesti! Castigatorii concursului sunt: Dana Prozoroschi (#4 Aspirina), Florina Maria (#22 Nebunii), Viorel Alexandrut (#6 Catel) si inca doua tricouri vor merge la Daniel Vicol (#55 Internetu si doctoru) si Zavoianu Calin Alexandru (#113 Doctorul psihiatru).


«»

Intră în comunitatea FunkyDonkey cu contul tău de Facebook

Primul site colectiv de entertainment, la care toți pricepuții umorului pot contribui.

Login cu contul tău de Facebook